Beknibbel.nl

Flinndal Multivitamine met Omega-3 Forte en Multi

Flinndal Multivitaminen en Omega-3Multivitamines & Omega-3 Zeker in de winter kun je extra vitaminen en energie gebruiken. Met dagelijkse Multi & Flinndal Omega-3 Forte van Flinndal versterk je je immuunsysteem en  krijg je extra weerstand, met alle benodigde vitaminen in 1 tablet en Omega-3 visolie voor een gezonde werking van hart en bloedvaten.

Flinndal Multi

Deze multivitamine is een complete, uitgebalanceerde én gemakkelijke aanvulling op je voeding. Met één tablet krijg je alle vitaminen, de belangrijke mineralen en luteïne binnen in de juiste hoeveelheden. Zo lever je elke dag een bijdrage aan je gezondheid.

Flinndal Omega-3 Forte

De vetzuren in Omega 3 visolie als EPA en DHA omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor een goede gezondheid en geven een extra bescherming tegen hart- en vaatziekten, nog altijd een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. De Gezondheidsraad adviseert daarom om 2 keer per week vis te eten, waarvan in ieder geval één keer vette vis, zodat je dagelijks gemiddeld 450 mg van deze bijzondere vetzuren binnenkrijgt. Vette vissoorten zijn bijvoorbeeld haring, zalm, makreel en sardines. Voor mensen die geen vis lusten of de minimale dosis van 2x per week niet halen, is het dan ook verstandig de dagelijkse voeding aan te vullen met een supplement. Dagelijks één capsule Flinndal Omega-3 Forte is voldoende om genoeg omega 3 visvetzuren binnen te krijgen. Op deze wijze is Flinndal Omega-3 Forte voor jong en oud een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

 

Meer belangrijke Omega-3 visolie voedingssupplementen voor volwassenen, ouderen en kinderen vind je op Visoliecapsules.nl

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version