Beknibbel.nl

EnergieDirect - Bespaar tot € 101

Energie DirectEnergie Direct - Bespaar tot € 182 De reclames voor besparingen op vaste lasten vliegen je om de oren. Maar wist je al dat je met energie de hoogste besparing kunt realiseren op je vaste lasten? Uit onderzoek blijkt namelijk dat energie de deal van het jaar is. Geen tablet cadeau maar gewoon het scherpste tarief; stap daarom over op het voordelige energiepakket van EnergieDirect. Kies met 2 jaar vast nu voor het scherpste tarief en bespaar tot € 101.

Nr. 1 bij de prijsvergelijkers

EnergiedirectEnergiedirect staat op nummer 1 in de prijsvergelijkers voor de Prijszekergarantie Stroom en Gas 1 jaar Actie. Zo bieden ze je het beste bod, zonder overstapgedoe en je bent zeker van een lage prijs voor stroom en gas. Je houdt heel makkelijk grip op je energiekosten. Ze leveren nu al energie aan ruim 700.000 mensen.

 

Zie het zelf en stap over naar een lagere energierekening voor stroom en gas! Ben je na je overstap toch niet tevreden, dan kun je je deze binnen 7 werkdagen na dagtekening van de welkomstbrief terugdraaien.

 

 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version