Beknibbel.nl maakt gebruik van cookies. Verberg deze melding voortaanMeer informatie

Beknibbel.nl

Beknibbel tweets

Opinie

Maarten + Gratis boek 'De Drie Oorlogen' of Lincoln Biografie

MaartenMaarten Brombeer, meesterlijke causeur en professor: dat is Maarten van Rossem ten voeten uit. In dit tweemaandelijkse magazine becommentarieert hij op nuchtere en relativerende stijl en met historisch besef de actualiteit. Nu met gratis boek De Drie Oorlogen t.w.v. € 18,95 of Lincoln, de complete biografie over de belangrijkste president van Amerika bij een abonnement van 16 maanden.

Nu 4 nummers voor € 19,50 30% boek

Elsevier Weekblad

ElsevierElsevier Weekblad Het grootste opinieblad van Nederland Elsevier Weekblad schept orde in de informatiechaos. De deskundige redactie van Elsevier weekblad belicht wekelijks achtergronden op het nieuws en de columnisten bieden een uitgesproken kijk op de wereld. Neem een voordelig, automatisch aflopend proefabonnement met 78% korting.

Nu 12 nummers voor € 18 78% Witte Huis special

G-Geschiedenis

G-GeschiedenisG-Geschiedenis Maak op een spannende én vermakelijke manier kennis maken met onze geschiedenis. In elke editie neemt het nieuwe G-Geschiedenis je mee op een historische ontdekkingsreis rond een centraal thema met schitterend geïllustreerde pagina’s.

Nu 8 nummers voor € 30 32%

360 Magazine

360 Magazine360 Magazine Hoe kijkt de rest van de wereld tegen het wereldnieuws aan? 360 Magazine zoekt tweewekelijkse de beste artikelen en interviews uit 900+ internationale kranten en tijdschriften en vertaalt deze. Lees de belangrijkste internationale ontwikkelingen en achtergronden in politiek, economie en maatschappij in artikelen van titels afkomstig van grote kranten als El Pais en The New York Times, maar ook van persoonlijke blogs.

Nu 3 maanden voor € 18 40%

Historia

HistoriaHistoria Elke aflevering van Historia neemt je mee terug naar historische keerpunten in de wereldgeschiedenis. Van gevechten op het slagveld, spannende ontdekkingsreizen tot de meest vernuftige bouwerken. Ga mee op ontdekkingsreis en beleef de grootste gebeurtenissen van dichtbij.

Nu 9 nummers voor € 37,50 40%

Vrij Nederland

Vrij NederlandVrij Nederland VN is een toonaangevende opinieblad met het laatste nieuws, bredere politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en de nieuwste kunst en literatuur. Lees VN nu met 73% korting!
Geef dit abonnement cadeau!Nu 12 nummers voor € 1573%

Opzij + Gratis Agenda

OpzijOpzij Opzij combineert een gedegen journalistieke aanpak met een eigenzinnig geluid. Prikkelende columns, bijzondere rapportages, interviews, de nieuwste boeken en films en veel aandacht voor werken en ondernemen. Opzij is niet voor niets al ruim dertig jaar hét opinieblad voor vrouwen. Tijdelijk ontvang je ook de Opzij agenda bij je abonnement.

Nu 4 nummers voor € 15 24% agenda

Sociologie Magazine

Sociologie MagazineSociologie Magazine De nieuwste ontwikkelingen in de sociale wetenschappen uit binnen- en buitenland, met opiniërende artikelen over ontwikkelingen uit de samenleving, het onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven. Verschijnt 4x per jaar. Dit abonnement stopt automatisch.

Nu 2 nummers voor € 9,50 46%

Internationale Spectator

Internationale SpectatorInternationale Spectator Voor iedereen die meer wil informatie zoekt over de ontwikkelingen in de wereldpolitiek: analyses, achtergrondverhalen, rechten, ontwikkelingssamenwerking, internationale handel en vraagstukken.
Nu 1 jaar voor € 6625%

De Groene Amsterdammer

De Groene AmsterdammerDe Groene Amsterdammer Al 130 jaar hét opinieblad van Nederland. De Groene Amsterdammer is een weekblad voor serieuze en betrokken lezers die niet alleen maar op hun wenken willen worden bediend met een scherp geselecteerd en non-conformistisch palet aan artikelen, reportages, analyses en commentaren.

Nu 10 weken voor € 1849%

Geschiedenis Magazine

Geschiedenis MagazineGeschiedenis Magazine De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen, raadsels worden opgelost of brengen nóg meer raadsels voort. Geschiedenis is er om te ontdekken in Geschiedenis Magazine.

Nu 4 nummers voor € 19,50 35%

Ons Amsterdam

Ons AmsterdamOns Amsterdam Maandblad over het echte Amsterdam van het meest recente nieuws tot de rijke en 733 jaar oude Amsterdamse geschiedenis. Van de allereerste terpen op de Nieuwendijk tot de zonnige 60-er jaren. De kunstenaars en schrijvers van Amsterdam en A'dam als gidsstad, filmset, broedplaats en speeltuin voor architecten.

Nu 2 nummers voor € 9,50 21%

Time Magazine

Time MagazineTime Magazine Het toonaangevende Engelstalige Time Magazine biedt meer dan alleen een wekelijks overzicht van het nieuws. Neem een voordelig proefabonnement en krijg een jaar lang inzicht in de belangrijkste gebeurtenissen die heden ten dage plaatsvinden.


Time reveals what today's headlines mean to you and your family -- from politics, to science, to human achievement, arts, business, and society.

Nu 1 jaar voor € 74,9510%

Historisch Nieuwsblad + Gratis Boek 'De Boerenoorlog'

Historisch NieuwsbladHistorisch Nieuwsblad Wie zich in het verleden verdiept, ziet oorzaken, gevolgen, verbanden. De geschiedenis zit vol intriges, romantiek, leed, heroïek, drama. Hoe meer je ervan weet, hoe meer je erachter komt dat de geschiedenis telkens nieuwe inzichten geeft én voor een beter begrip van de actualiteit zorgt. Nu met GRATIS boek De Boerenoorlog t.w.v.24,95

Nu 5 nummers voor € 24,95 23% boek

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden