Beknibbel.nl maakt gebruik van cookies. Verberg deze melding voortaanMeer informatie

Beknibbel.nl

Beknibbel tweets

Sportbladen

Voetbal Focus

Voetbal FocusVoetbal Focus Alles over het internationale topvoetbal met de grote buitenlandse competities én te zien op het Sport1 televisiekanaal; de Engelse Premier League, Duitse Bundesliga, Spaanse Primera Division, Italiaanse Serie A, Scottish Premier League, Franse Ligue 1 en de UEFA Champions League. De focus ligt op de Premier League en de belangrijkste buitenlandse clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Internazionale en AC Milan.

Nu 3 nummers voor € 9,9533%

Voetbal International

Voetbal International ActieVoetbal International Lees Voetbal International, het populaire voetbaltijdschrift en blijf op de hoogte van al het voetbalnieuws, uitslagen, standen en de topscorerslijst + exclusieve aanbiedingen en prijsvragen in Abonnee Exclusief. Abonnees lezen VI gratis op hun iPad of iPhone. VI Actie: VI 50% korting t/m einde EK 2016.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 21 nummers voor € 34,99 58%

ELF Voetbal Magazine

ELF Voetbal MagazineELF Voetbal Magazine Het laatste voetbalnieuws, de standen, uitslagen en live scores uit voetballand. Veelgeprezen met de voetballers, coaches en directeuren die er toe doen en actuele columns van onder andere Ronald Lengkeek en Robert Winter. Neem een voordelig proefabonnement en blijf op de hoogte!

Nu 3 nummers voor € 9,95 22%

Lees meer...

Snowboarder Mag

Snowboarder MagazineSnowboarder Magazine Voor iedereen die graag op een board de bergen af mag sjezen is er Snowboarder Mag, met alles over jouw sport en jouw lifestyle. Verhalen, board tests, interviews met bekende snowboarders en natuurlijk de tips over the-places-to-be + de beste off-pistegeheimen en tips&trucs door het eigen Snowboarder Mag team. 

Nu 4 nummers voor € 15 24%

SNOW Sports and Lifestyle

SNOW Sports and LifestyleSNOW Sports and Lifestyle Glossy magazine waarin het draait om wintersport en de lifestyle er omheen. Er is aandacht voor de nieuwste innovaties in skimateriaal, spannende modereportages, luxe accommodaties en bestemmingen over de hele wereld. 1x per jaar ontvang je de Wintersport Buyer's Guide: een gids met de laatste ski- en snowboardtests, mode, de nieuwste wintersport producten en praktische aankooptips.

Nu 4 nummers voor € 15 5%

NUsport

NuSportNUsport Voetbal, wielrennen, tennis, hockey, schaatsen, formule 1 en de grootste sportevenementen: maak nu zeer voordelig kennis met NUsport (voorheen Sportweek) het meest complete en meest actuele sportweekblad van Nederland. Het laatste sportnieuws, interviews met de topsporters en spectaculaire fotografie.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 6 nummers voor € 28,50 20%

Trainersmagazine

TrainersmagazineTrainersmagazine Alles voor de nederlandstalige voetbaltrainer. Interviews met toptrainers uit het mondiale voetbal aar ook voetbaltrainers op amateurniveau. Op  www.trainerssite.nl kunnen abonnees eigen oefenstof tekenen, opslaan en uitprinten. Een uitkomst voor vele trainers!
Nu 8 nummers voor € 44 15%

Golfers Magazine

Golfers MagazineGolfers Magazine Alles over de golfsport en aanverwante facetten. Met de Golfers Magazine Member Card,  organisatie van speciale golfscholen, toernooien en klassementen is Golfers Magazine meer dan alleen een tijdschrift. Het abonnement stopt automatisch.
Geef dit abonnement cadeau!Nu 4 nummers voor € 26,50 5%

Flex Bodybuilding Magazine

Flex Bodybuilding MagazineFlex Bodybuilding Magazine Het grootste bodybuilding magazine laat hardcore bodybuilders zien hoe ze massa en symmetrie ontwikkelen met trainingsschema’s van kampioen niveau, profiles van bekende wedstrijdbodybuilders, wetenschappelijk onderbouwde voedingsartikelen en wedstrijdverslagen.
Nu 12 nummers voor € 42 29%

Hockey.nl

Hockey.nlHockey.nl Met 80+ pagina's is Hockey magazine een mix van lekkere leesverhalen, hockeyfoto's en interviews met de hollandse hockeysterren. Jij als hockeyliefhebber vindt daarnaast voldoende informatie terug over het verbeteren van je techniek, tactiek, en hockeymateriaal.
Nu 6 nummers voor € 22,50 24%

Goal Magazine

Goal MagazineGoal Magazine Voor voetballende jongens en meiden van 8-12 jaar. Je leest er alles in over de helden in de voetballerij, de leukste moppen, vetste prijsvragen en natuurlijk supercoole posters. Nu met gratis luisterboek bij een jaarabonnement.
Nu ½ jaar voor € 14,95 20% luisterboek

Procycling

ProCyclingProCycling Het wielermagazine Procycling is er voor wie alles wil weten over de internationale wielersport, of je nu als fan of als fietser leest. Dit maakt Procycling ook internationaal tot hét toonaangevende wielersportmagazine. Procycling staat dicht bij de hoofdrolspelers en brengt de wielersport in beeld met interviews, reportages, en achtergrondverhalen. Elke editie heeft zijn eigen thema zoals de Giro, de Vuelta. En de officiële Tour de France gids. De beste wielerfotografen zorgen voor een prachtige glossy en internationale uitstraling. Zo brengt de redactie de grote namen in de wielersport in beeld met interviews en reportages, waarbij zij niet schroomt de renners het bolletjeshemd van het lijf te bevragen! Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 1516%

Sports Illustrated USA

Sports IllustratedSports Illustrated het bekendste en meest toonaangevende sportblad ter wereld. Elke week raakt SI het hart en de ziel van de Amerikaanse sport met o.a. spectaculaire actiefoto's en diepgaande interviews met de spelers zelf. Een absolute must voor elke sportliefhebber.

Sports Illustrated is created for sports fans, but because of the exceptional writing and photography it appeals to almost everyone. Sports Illustrated's writers and photographers deliver award-winning coverage of sports and the human spirit.
Nu 1 jaar voor € 249,50 11%

White Freeski Magazine

White Freeski MagazineWhite Freeski Magazine Neemt je mee naar dikke pakken poedersneeuw, proeft ski’s die krabben op de harde piste en laat je dromen over eindeloze afdalingen. White bereidt je vakkundig voor op deze dromen met verhalen over techniek, trips, spotreviews, nieuwe materialen en veiligheidstips. 
Nu 2 nummers voor € 8,9025%

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden