Beknibbel.nl

Flinndal Q10 Forte - Meer Energie

Flinndal Q10 Energie Proefpakket Flinndal Q10 Forte - Meer Energie Q10 Forte van Flinndal geeft je een fit gevoel, meer energie en is goed voor je bloeddruk en weerstand. Het bevat maar liefst 100mg Q10 in één kleine capsule plus vitamine B2 voor extra energie bij vermoeidheid. Met het herhaalgemak van Flinndal zit je nooit zonder voorraad en ontvang je een mooie korting. Uitstekende service en gratis thuisbezorgd.

Meer energie met Q10 Forte

Flinndal Q10 Forte - Vernieuwd!Q10 is een co-enzym en co betekent samen. Co-enzymen werken dus samen met enzymen. En enzymen spelen een rol bij stofwisselingsprocessen. Een voorbeeld is het speeksel in je mond, dat bevat enzymen die helpen om je eten te verteren. Er zijn veel soorten enzymen en co-enzymen. Behalve Q10 zijn bijvoorbeeld ook veel vitaminen een co-enzym. Q10 is een vitamine-achtige stof die in je lichaam in alle lichaamscellen voorkomt.

De energie van Q10 Forte

Flinndal Q10 Forte is verrijkt met vitamine B2 en activeert zo de natuurlijke energie in je lichaam! Vitamine B2 ondersteunt de energievoorziening in het lichaam. Want het maakt energie vrij uit koolhydraten, eiwitten en vetten die je via de voeding binnenkrijgt. Vitamine B2 draagt ook bij aan extra energie bij vermoeidheid. Daarnaast is vitamine B2 goed voor de huid en slijmvliezen, het gezichtsvermogen en het zenuwstelsel. Er zit precies 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2 in één capsule.

Antioxidanten in Flinndal Q10 Forte

Flinndal Q10 Forte bevat ook natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferol), deze vorm is goed opneembaar door het lichaam. Vitamine E is, net als vitamine B2, een antioxidant die de lichaamcellen beschermt tegen oxidatie door vrije radicalen. Er zit precies 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E en vitamine B2 in één capsule. Bestel het eenvoudig hier.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version