Beknibbel.nl

Flinndal Vitaminen - Vrouw & Overgang

Hulp tijdens de overgangProefpakket Flinndal Vrouw & Overgang Kom je in de overgang, dan kun je last krijgen van prikkelbaarheid en opvliegers, door een veranderende hormoonhuishouding. Flinndal Vrouw & Overgang helpt je deze vervelende symptomen in bedwang te houden en zorgt voor een comfortabele menopauze. Probeer het daarom zelf als je in de overgang zit of komt.

Een goede ondersteuning voor een comfortabele overgang

Flinndal Menopauze VitaminesOmdat tijdens de overgang de aanmaak van het oestrogeen hormoon afneemt, maakt je lichaam een scala aan veranderingen door. Van een rusteloos of ontevreden gevoel tot nachtelijk transpireren en lastige opvliegers. Deze periode moet je door, er is geen ontkomen aan, maar je kunt het jezelf natuurlijk wel zo makkelijk mogelijk maken. De ingrediënten van Flinndal Vrouw & Overgang helpen het vrouwelijk lichaam in balans te houden, zonder dit natuurlijke overgangsproces te verstoren.

4 Plantaardige ingrediënten

  • soja-isoflavonen: worden gewonnen uit natuurlijke sojabonen (peulvruchten). Isoflavonen behoren tot de polyfenolen. Dat zijn plantaardige stoffen die lijken op geslachtshormonen zoals die van nature in het lichaam voor komen.
  • Zilverkaars: deze plant bevat net als soja-isoflavonen een stof die lijkt op geslachtshormonen. Zilverkaars is een plant uit Noord-Amerika, ook wel ‘vrouwenwortel’ genoemd. De Indianen gebruiken de wortel van deze plant al sinds oudsher bij ongemakken tijdens de menstruatie.
  • Kuisboom en Wilde yam: worden al sinds mensenheugenis gebruikt tijdens de menopauze. Ze staan er om bekend dat ze helpen bij opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version