Beknibbel.nl

Nano Balls vanaf € 7,50 + Neo Squares Magneetkubussen

Nano BallsNano Balls Ben jij ook zo iemand die altijd loopt te spelen met wat je maar in je handen hebt? De NanoBalls zijn 216 super magnetische balletjes, en in het doosje waarin ze worden geleverd nog in de vorm van een kubus. Je kunt de nanoballetjes van maar 5 mm Ø naar hartelust uit elkaar halen en je maakt ermee wat je maar wilt. Wiskundige figuren, pyramides en stervormen of je laat je fantasie de loop en je creëert de gekste beestjes en dito vormen. Bedenk het maar, een beetje creabea zet 't met de 216 magnetische balletjes van NanoBalls in elkaar. Nog even - want bijna uitverkocht -  te koop bij:

  • Ultragadgets - NeoCube Magneetballetjes Zilver voor € 19,95 (incl. 4 reservemagneetjes en een splitkaart)
  • DealExtreme.com - Chinese site waar je diverse zilveren en gekleurde nanoballs spotgoedkoop kunt bestellen, al vanaf € 7,50 voor 125 balletjes. Wel wat geduld hebben, de levertijd is circa 2 weken. Je kunt betalen met Paypal (tip) of creditcard en je bestelling wordt gratis thuisbezorgd, ongeacht het aankoopbedrag. DX stuurt geen factuur mee in het pakket. Bestel je voor max. € 22 per order/pakket, dan weet je sowieso zeker dat je geen invoerrechten hoeft te betalen. Aanrader, wij kopen er ook! Wil je een kortere levertijd, dan heeft DX ook een Europese afdeling. Het assortiment is kleiner, maar je hebt je spullen wat sneller in huis en de verzending is meestal ook gratis. Artikelen worden verzonden vanuit Hong Kong. Je loopt altijd kans dat de douane je pakje eruit pikt, dus koop altijd zoveel mogelijk gespreid.

Magneetballen en MagneetstaafjesMagneetballen en Magneetstaafjes In Nederland zijn we ze nog niet tegengekomen, maar bij dx.com in China al supervoordelig te koop. Een must voor iedereen die gek is op de nanoballs; de Neocube & Buckyballs magneetballetjes mét 36 magneetstaafjes waarmee je de meest fantastische vormen en figuren kunt maken. Laat je fantasie maar op hol slaan. In onze opinie wordt dit dé hit van 2015/16!


Magneet KubussenNeo Squares Magneet Kubussen Nog een nieuwe trend voor magneet fanaten: het vierkantje! Met deze 216 kleine kubus magneetjes van 3 mm breedte/hoogte/diepte kun je net zo lekker frutten als met de nanoballs. Omdat ze vierkant zijn, kun je er hele hechte, dichte constructies van maken en koop je er wat magneetstaven en magneetbolletjes bij, dan zijn de combinaties natuurlijk eindeloos. De Neo Squares zijn er ook in 4mm variant.


 

 


Hoe maak je een grote Nanoball
Watje allemaal kunt maken aan figuren met de Nano Balls
Maar even een idee wat je allemaal kunt maken met 216 balletjes Knipogen
Klik hier om de Nano Balls te bestellen!


Nanoballetjes


Zo worden de Nanoballs geleverd. Krijg ze zo maar weer eens terug...


De ultieme Nanoball... gewoon dóórgaan!

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version