Beknibbel.nl

Rubik's Light - Rubiks Cube Lamp

Rubik's LightRubiks Cube Lamp Al decennia lang het meest bekende spelletje dat iedereen wel eens gespeeld heeft Rubiks Cube. De een draait de kleurtjes naar de goede kant in onder een minuut, de ander ploetert er uren op. Kort geleden draaide een parachutist de kubus tijdens een vrije val in elkaar on de 60 seconden en eind 2015 wist Lucas Etter uit het Amerikaanse Clarksville in Maryland een Rubik's Cube op te lossen in 4,9 seconden. Goed voor een nieuw wereldrecord, want dat stond tot dan toe op 5.25 seconden.

Rubiks Light

Rubiks Light - de Rubiks Cube lampDraai jij oneindig lang aan de kleurvlakken of los je hem binnen een paar minuten op? Om de moed erin te houden heb jij in ieder geval de mooiste Rubiks Cube, want deze Rubiks Light is verlicht. Heb je geen zin meer om te spelen, dan zet je hem dan in de houder en wordt het een hele toffe lamp.Met een USB-kabeltje laad je 'm op via je laptop. Nu extra voordelig te koop met onze ↑ Megagadgets kortingscodes. De Rubiks Light is ook te koop bij bol.com.

 

En mocht het oplossen van de kubus je nou echt niet lukken, put dan wat energie - maar weinig troost - uit dit filmpje, waarbij een 3-jarige peuter de vlakjes bij elkaar draait binnen 47 seconden. Ook eens proberen? Bol verkoopt de originele Rubik's Cube, het Chinese DealXtreme verkoopt de Rubik's Cubes voor een stuk lagere prijs dan hier in Nederland.

 

Hoe los je de Rubiks Cube op?

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version