Beknibbel.nl

Weetwiejedate

WeetwiejedateWeetwiejedate Zoek je een partner of leuke date, schrijf je dan gratis in bij WeetWieJeDate. Op datingsites vind je vaak mensen die zich anders voordoen dan ze daadwerkelijk zijn. Weetwiejedate gebruikt een geavanceerd controlesysteem voor haar leden. Wanneer een lid succesvol door alle controles komt, krijgt hij of zij het keurmerk geverifieerde gebruiker. Deze controles worden meerdere malen per dag uitgevoerd. Zo weet je altijd wie je date!

Daten op Weet Wie Je Date

Daten en chatten start op Weet Wie Je Date, de datingsite voor jou! Deze datingsite helpt mannen en vrouwen een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, foto's, etc. delen door een profiel aan te maken. Heb je interesse in iemand, dan zijn er diverse contactmogelijkheden als chatten en een anoniem berichtensysteem.

Veilig daten

Weetwiejedate controleert handmatig als zowel systematisch meerdere malen per dag de profielgegevens en foto's van haar leden voor een veilig date-omgeving.

 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version