Beknibbel.nl

TrosKompas + Gratis De Schoonheidsbon Waardecheques t.w.v. € 140

Tros Kompas ActieTrosKompas Actie Tros Kompas, de compacte, gezellige televisiegids voor het hele gezin komt met een speciale kortingsactie: Lees nu 1 jaar TrosKompas, ontvang de eerste 6 maanden gratis én krijg 2 De Schoonheidsbon Cadeaucheques met een totale waarde van € 140.

Nu 6 maanden gratis 50% schoonheidsbonnen

Voordelig naar de Schoonheidsspecialiste met TrosKompas

Laat uzelf eens met korting verwennen bij een van de vele aangesloten welness professionals en schoonheidsspecialistes aangesloten bij De Schoonheidsbon. U ontvangt tijdens deze TrosKompas actie maar liefst 2 waardecheques t.w.v. van € 70, dus trakteer uzelf en een vriendin op een verwendag!

TrosKompas - een tv-magazine voor het hele gezin

Met een abonnement op TrosKompas ontvangt u wekelijks het handige omroepblad in huis met een uitgebreid programmaoverzicht, interessante interviews, duidelijk filmoverzicht en aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties. Daarnaast leest u in TrosKompas de tuinideeën van Rob Verlinden, schoonmaak- en huishoudtips van Marja, consumententips van Antoinette, de column van Albert Verlinde en heel veel (bioscoop)filminformatie. Bovendien ontvangt u 5 keer per jaar GRATIS een speciaal voor TrosKompas geschreven Donald Duck stripboekje waarin bekende TROS coryfeeën iedere keer weer nieuwe avonturen beleven.

 

TEOS Kompas Actie

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version