Beknibbel.nl

Weight Watchers online Nieuwe Stijl - 1 Maand Gratis

WeightwatchersWeightwatchers Nieuwe Stijl - 1 Maand Gratis Geen crashdieet, maar afvallen door de goede keuzes te maken in je voeding, dat is waar het Smartpoints programma van Weight Watchers Online voor staat. Alles eten, maar met mate. Met dit dieet, dat je beter een leefstijl kunt noemen, hoef je niet te hongeren of jezelf alles te ontzeggen. Een wijntje, plakje koek of chocolaatje mag dus best op z'n tijd! Om écht succesvol af te vallen en vooral om je gewicht op peil te houden nadat je je streefgewicht hebt behaald, is de nieuwe online afvalmethode van Weight Watchers de juiste keuze.

Maak nu jouw begin met slim afslanken en start nu 1 maand gratis. Je hebt dan direct toegang tot de SmartPoints punten waarden van meer dan 10.000 voedingsmiddelen, een receptenplanner, 1.000+ lekkere recepten en natuurlijk je eigen dagboek en punten calculator, zowel op je eigen account op de website als op de WW Mobile App voor Android & iOS. Een handige uitbreiding van de vernieuwde Weight Watchers App is de barcode scanner, zodat je in de supermarkt in één keer de puntenwaarde van een product weet. Makkelijk boodschappen doen dus.

Eet, Beweeg en Leef met Weight Watchers

  • EET ​Het Feel Good programma is gebaseerd op de laatste, wetenschappelijke inzichten. Met het SmartPoints puntensysteem kies je automatisch voor gezondere voeding.
  • BEWEEG ​Het Feel Good programma stimuleert voldoende lichaamsbeweging. Met het ActivPoints puntensysteem kom je in beweging op een manier die bij je past.
  • LEEF​ Het Feel Good programma helpt jou om tijd voor jezelf te nemen. Het is bewezen dat het nemen van een kleine pauze bijdraagt aan jouw geluk. En WeightWatchers herinnert je daaraan

Wil je echt aan het werk met afvallen? Met de Combipas heb je toegang tot de online community én kun je de cursus bezoeken, er is er altijd eentje bij jou in de buurt. Door deze combinatie van Cursus en Online word je extra gestimuleerd en dat kan je tot 50% meer gewichtsverlies opleveren. Bezoek een cursus bij jou in de buurt, word begeleid door een ervaren coach en deel tips en ervaringen met je medecursisten. Niet eng, juist leuk, want iedereen komt voor hetzelfde dus je hoeft je nergens voor te schamen! 

Probleemloos afvallen met het WeightWatchers Smartpoints Plan

Weight Watchers - Start voor 0 euroHoud online eenvoudig bij wat je per dag eet - afgemeten in points - gebruik de online WW punten calculator en/of de Foodtracker App en kies uit honderden recepten + boodschappenlijstjes zodat je in 1 keer al je boodschappen voor de hele week kunt doen. Ook is er de webshop waar je speciale Weight Watcher snoepjes, chocoladerepen, kookgerei, boeken en meer kunt aanschaffen. Online kun je je eigen succesgrafieken bekijken en chatten in het besloten forum dat alleen toegankelijk is voor leden met anderen die net als jij bezig zijn hun streefgewicht te behalen.  Download online boodschappenlijstjes, ontvang leuke en vooral nuttige nieuwsbrieven en word actief op het ledenforum waar je je ervaringen kunt delen en zo jezelf sterker maakt tijdens de zwakke momenten. Met Weight Watchers Online sta je nooit alleen in je strijd tegen de kilo's! Word nu lid, start het werk aan de decemberkilo's en doe de eerste maand gratis mee. Het zal je meevallen om je streefgewicht te behalen!

Weight Watchers - Beter leven met gezonde voeding

Bij Weight Watchers geloven we dat gezonde voeding bijdraagt aan een beter leven, heerlijk smaakt en jou een goed gevoel geeft. Daarom maakt SmartPoints gezond eten gemakkelijk. Ben je benieuwd wat je mag eten? Met de heerlijke, slanke en eenvoudig te bereiden gerechten zit er altijd iets voor je bij. Het eenvoudige Smartpoints puntensysteem stimuleert je te kiezen voor gerechten met minder suikers en verzadigde vetten, maar met meer eiwitten voor een voldaan gevoel. Je krijgt een dagelijks puntentotaal waarmee je kiest voor voeding die jij zelf lekker vindt. Met keuzevrijheid ontwikkel je goede gewoontes en houd je deze langer vol.

Altijd en overal ondersteuning met Weight Watchers Online

Met de Weight Watchers App heb je altijd en overal de beschikking over je dagelijkse dieet. Of je nu door de supermarkt loopt of gezellig wilt lunchen, met de Propoint Plus tools wordt het een stuk makkelijker je aan je dieet te houden. Je vult eenvoudig in wat je dagelijks eet en weet je niet hoeveel points een voedingsmiddel is, dan zoek je het snel op, gewoon met de Foodtracker App op je iPhone/smartphone, de handige Receptenplanner of via je eigen webstek op de Weight Watchers website met je laptop, tablet of iPad, wat jij wilt. Makkelijker kan het niet!

  • 24 uur per dag, zeven dagen in de week tot je beschikking
  • Zoek eenvoudig de ProPoints waarden van 6.000+ voedingsmiddelen
  • Receptenplanner - Makkelijk boodschappen doen met meer dan 650 heerlijke recepten
  • Foodtracker - Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's

 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version