Beknibbel.nl

€ 50 Cashback op de nieuwe Philips Senseo Latte Duo Koffiemachine

Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 Retour€ 50 Retour op de nieuwe Philips Senseo Latte Duo Koffiemachine Ontvang tijdelijk € 50 retour bij aanschaf van de nieuwste Senseo koffiemachine, de Philips Senseo Latte Duo waarmee je in één keer 2 van de lekkerste cappuccino en latte macchiato's maakt. De cashback actie loopt t/m 6 januari 2014.

Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 - € 50 Cashback

Senseo Latte Duo - de lekkerste cappuccino en latte macchiato!€ 50 CashbackMet de Philips Senseo Latte Duo HD7855/60 bereidt je met slechts 1 druk op de knop 2 cappuccino's, latte macchiato's, lungo's of espresso's. Zo beschikt de Senseo Latte Duo over een geïntegreerde melkopschuimer die perfect melkschuim bereidt voor jouw favoriete melkspecialiteiten. Plaats de melkslang in een pak melk en kies voor 1 van de melkspecialiteiten en de Senseo Latte Duo doet het werk. Kies daarnaast tussen 2 koffiesterktes: mild of sterk.

 

Je bedient de Senseo Latte Duo ook met veel gemak dankzij het slimme touchpaneel met duidelijke symbolen. Geniet eenvoudig en snel van alle koffie- en melkspecialiteiten met de Senseo Latte Duo en profiteer van de cashbackactie! Kijk hier (PDF) voor de voorwaarden.


 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version