Beknibbel.nl

Proefabonnementen

Trouw Zaterdagabonnement + Digitaal

TrouwTrouw Lees alleen op zaterdag de de dikke weekendkrant van dagblad Trouw met het Zaterdagabonnement, inclusief toegang via PC, laptop, smartphone of tablet. Trouw is betrokken. Bij de kwesties die in de politiek spelen. Bij wat er in de maatschappij leeft. En bij levensbeschouwing in al zijn facetten. Trouw ontloopt de oppervlakkigheid. Met vakbekwame mensen die dagelijks op zoek gaan naar nieuws en achtergronden. Trouw is niet voor niets de meest geciteerde krant van Nederland. Een betere wereld vraagt om een betere krant.

Nu 52 nummers voor € 24,99 48%

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 maart 2016 12:13

Hits: 3571

Lees meer...

Tips & Trucs

Tips & TrucsTips & Trucs Het praktische computertijdschrift voor iedereen die het beste en leukste uit zijn apparatuur wil halen, boordevol handige tips en nuttige informatie. Of het nu om hardware, software, internet, smartphones of tablets gaat: Tips & Trucs maakt je enthousiast en staat je bij met heldere stappenplannen. Als abonnee lees je Tips & Trucs naast op papier natuurlijk ook geheel gratis op je iPad of Android tablet. Het staat boordevol handige artikelen over o.a. downloaden van muziek en films, Windows, fotobewerking, beveiligingen, upgraden van je laptop en nog veel meer. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 maanden voor € 12,50 16%

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 maart 2016 12:06

Hits: 3001

Computer!Totaal

Computer!TotaalComputer!Totaal Computer!Totaal met de nieuwste trends op computergebied, uitgebreide tests en praktische workshops. Het computerblad brengt je maandelijks op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware, software en games. Met het magazine, dat je als abonnee ook geheel gratis op je iPad of Android tablet leest, én de grote website heb je altijd en overal antwoord op al je tech-vragen. Het laatste nieuws, de beste reviews, de mooiste gadgets en natuurlijk vooral veel workshops en cursussen om het maximale uit je apparaten te halen. Computer!Totaal is niet voor niets al bijna 25 jaar het grootste techmagazine van de Benelux. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 15 19%

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 maart 2016 12:02

Hits: 3512

Zoom.nl

Zoom.nlZoom Zoom is hét multimediale platform voor de enthousiaste fotograaf met de nieuwste snufjes op het gebied van digitale fotografie en video. Met Zoom beleef je nog meer plezier aan je digitale camera. De gevarieerde mix van heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige aankoopadviezen til je jouw fotografie naar een hoger plan. Ook ontvang je toegang tot de Zoom fotocursussen op video via je smartphone, tablet of desktop, krijg je korting op allerlei fotografie accessoires en toegang tot de online Zoom community. Upload je mooiste foto's op Zoom en krijg feedback en mogelijk komt jouw foto in het volgende magazine. Doe mee met de Zoom Fotowedstrijden en maak kans op de eer én mooie prijzen. Het kortlopende proefabonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 15 23%

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 maart 2016 11:56

Hits: 3333

Algemeen Dagblad + Gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Algemeen Dagblad + Gratis eReaderAlgemeen Dagblad Actie Zin in een voordelig abonnement op je favoriete krant + een tablet cadeau? Lees het Algemeen Dagblad als op papier en  krijg gratis toegang tot AD Digitaal met je tablet, smartphone of laptop, inclusief een gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet t.w.v. € 109 bij je abonnement. Heb je al een tablet? Er is ook een AD-abonnement met gratis staatsloten.

Nu 2 jaar voor € 7 pw 48% Galaxy Tab 3 Lite

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 12:19

Hits: 7350

Lees meer...

Zin

ZinZin Voor mannen én vrouwen in de tweede helft van hun leven (bijna gestopt met werken, kinderen de deur uit). Iedere maand in Zin 180 pagina's vol praktische informatie over financiën, gezondheid, reizen en cultuur en aantrekkelijke aanbiedingen. Bij Zin geloven we dat de tweede helft van je leven de leukste helft is. Daarom biedt Zin je maandelijks de beste artikelen over cultuur, reizen en relaties, maar ook over gezondheid, geld en gemak. Fris, bij de tijd, diepgaand en lekker tegelijkertijd. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 4 nummers voor € 1537%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 12:05

Hits: 3514

Zeilen

ZeilenZeilen Zeilen informeert over alles wat te maken heeft met de zeilsport. Van unieke vaargebieden in binnen- en buitenland tot internationale wedstrijden en praktische tips. Zeilen beschrijft de passie en emotie, voor zeilers door zeilers. Maandelijks vind je in dit zeiltijdschrift artikelen over de belevenissen van zeilers over de hele wereld, geeft inzicht in de wereld van het wedstrijdzeilen en wordt voorzien van allerhande praktische tips. Boordevol informatie, achtergronden en natuurlijk vermaak.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 15 22%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 12:02

Hits: 3077

Vorsten

Vorsten RoyaleVorsten Uw hofleverancier voor al het koninklijke nieuws! Vorsten is een fraai geïllustreerd blad dat u werkelijk alles vertelt, niet alleen over ons eigen vorstenhuis, maar ook over alle belangrijke buitenlandse hoven, voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van de allermooiste foto's evenals reportages over mode, juwelen, (historische) achtergronden en cultuur met een koninklijk tintje. Vorsten staat vol prachtige foto's, reportages, interviews en nieuwtjes. Een prachtig blad om te hebben en te bewaren.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 1521%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 12:00

Hits: 2828

Truckstar

TruckstarTruckstar Het grootste chauffeursblad van Nederland. Ben je vrachtwagenchauffeur of liefhebber van transport? Dan is Truckstar Magazine iets voor jou! In ieder tijdschrift nationale ritverslagen, interessante praktijktesten, verre buitenland ritten, ontwikkelingen in de transportsector en de mooiste, nieuwste en meest bijzondere trucks. Met bijzondere transporten, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, informatie voor eigenrijders, trucks van toen en transport buiten Nederland. Bovendien maak je ieder jaar kans om met je vrachtauto naar het Truckstar Festival te komen. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 12,50 12%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:56

Hits: 3769

Seasons

SeasonsSeasons Voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Geniet met Seasons 200 pagina's lang van al het moois dat elk seizoen en het landelijke leven brengt. Met verse oogst van het land en pure recepten; bijzondere reizen en logeeradressen; ongerepte natuur, inspirerende (buiten)huizen en decoratie-ideeën. Reizen naar plaatsen en streken waar je nog kunt genieten. Gerechten klaarmaken met pure en verse ingrediënten. Mooie kleding dragen van goede en duurzame kwaliteit. Dat is Seasons in een notendop. Echt iets voor jou! Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 16,5015%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:53

Hits: 3529

Roots - Brengt je midden in de natuur

RootsRoots Geen blad brengt je dichter bij de natuur dan Roots. Elke maand vol magnifieke natuurreportages, adembenemende foto’s en nieuwe ideeën om er zelf op uit te trekken. En met aan elk nieuw seizoen een dikke wandelspecial met gratis wandelkaarten en alle praktische informatie voor onderweg. Zo brengt natuurmagazine Roots je de ideale mix van ontspanning en er zelf actief op uit gaan. Trek je wandelschoenen aan en ga mee met bijzondere natuurwandelingen, raak geïnspireerd door de prachtige natuurreportages, de werkelijk adembenemende natuurfotografie van fotografen wereldwijd en lees de columns van boswachter André Donker, schrijver Tommy Wieringa en vogelaar Arjan Dwarshuis. Aanrader voor iedereen die van de natuur houdt! Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 15 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:49

Hits: 3628

Procycling

ProCyclingProCycling Het wielermagazine Procycling is er voor wie alles wil weten over de internationale wielersport, of je nu als fan of als fietser leest. Dit maakt Procycling ook internationaal tot hét toonaangevende wielersportmagazine. Procycling staat dicht bij de hoofdrolspelers en brengt de wielersport in beeld met interviews, reportages, en achtergrondverhalen. Elke editie heeft zijn eigen thema zoals de Giro, de Vuelta. En de officiële Tour de France gids. De beste wielerfotografen zorgen voor een prachtige glossy en internationale uitstraling. Zo brengt de redactie de grote namen in de wielersport in beeld met interviews en reportages, waarbij zij niet schroomt de renners het bolletjeshemd van het lijf te bevragen! Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 1516%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:44

Hits: 3103

MOTOR Magazine

MotorMOTOR Magazine Wil je alles weten over motoren? Over vakmanschap, rijplezier en alle technische ins & outs? Al 90 jaar is MOTOR Magazine toonaangevend in motorland en dan ook zeer geliefd bij de echte motorliefhebbers, want als een echt vernieuwend blad ligt MOTOR altijd aan kop, met passie en hartstocht voor motoren. Met maandelijks meeslepende testen, boeiende wedstrijdverslagen, pakkende reportages, hilarische verhalen, spraakmakende interviews, puntige commentaren, Het Gevoel en natuurlijk het meest actuele motornieuws. Neem nu een voordelig proefabonnement!

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 15 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:39

Hits: 3896

Moto73

Moto73Moto73 Tweewekelijks motormagazine met uitgebreide testen, spectaculaire foto’s, wegrace info, toertips en het allernieuwste op motorgebied. Geen motorblad zo gevarieerd als MOTO73. Of je nu op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, alles wilt weten over de nieuwste modellen of dankzij een heldere test een verantwoorde keus wilt maken: het staat er allemaal in dit tijdschrift! Daarnaast staan er complete raceverslagen in MOTO73 van de MotoGP en het WK Superbike. Bovendien verschijnen er specials rond alle belangrijke motorevenementen zoals de GP, TT Assen en WK Superbike. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 6 nummers voor € 2214%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:31

Hits: 4361

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version