Beknibbel.nl

Proefabonnementen

Know How

Know HowKnow How Daag je grijze cellen uit! Het science tijdschrift Know How staat elke maand vol fascinerende feiten en intrigerende illustraties. Geen gortdroge uitleg, maar snelle, korte verhalen die je vertellen én laten zien hoe de wereld werkt. Waarom krijgt een specht nooit hoofdpijn? En hoe werken onze hersenen eigenlijk? Know How weet het antwoord op al je vragen en prikkelt je brein met de meest uiteenlopende feiten, spectaculair beeld en luchtige 'brainsnacks'. Met Know How weet je én zie je hoe dingen werken.Van getijden tot amfibie auto's, de Mars Explorers tot waarom een vliegtuig vliegt. Luchtige brainsnacks dus, voor ieder moment en voor iedereen. Of je 15 of 65 bent!

Nu 3 nummers voor € 10 22%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:26

Hits: 2526

Knippie - Maak zelf Kinderkleding

Knippie IdeeKnippie Het beste zelfmaakmode magazine voor kinderkleding van 0-10 jaar. Knippie brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied, maar biedt je ook de leukste ideeën voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Knippie kindermode brengt tweemaandelijks de leukste kindermode voor 0-12 jaar (maat 50 t/m 170), vertaald in patronen, breitips en werkbeschrijvingen. Ook brengt het je op de mooiste Do It Yourself ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus, voor zowel gevorderden als beginners. Voor iedereen die plezier heeft in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geeft. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 21,95 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:22

Hits: 4011

Knip Mode

Knip ModeKnip Mode Ben je zo creatief dat je je eigen kleding maakt? Dan is Knip Mode echt iets voor jou. Elke maand de nieuwste zelfmaakmode, met patronen in veel verschillende maten, voor beginnende- en gevorderden naaisters. In KnipMode vind je maandelijks een modecollectie voor verschillende type vrouwen, vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Het leukste Nederlandtalige zelfmaakmodeblad zit boordevol  inspiratie, praktische informatie, stylingtips en -trends. Een Knipmode abonnement is perfect voor iemand die plezier heeft in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geeft. Het kortlopende abonnement stopt geheel automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 21,50 8%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:16

Hits: 4081

KIJK Magazine

KIJKKIJK Wetenschap, techniek en cultuur: wil je meer weten over de wereld om je heen? Dan is KIJK helemaal jouw blad. KIJK is het magazine over baanbrekende wetenschap en vernieuwende technologie. KIJK verlegt je horizon: of het nu om een spraakmakende drone gaat of om de nieuwste inzichten over ons DNA, je blijft je verbazen. Wie KIJK leest, krijgt grip op de fascinerende wereld om zich heen. Met een verrassende vormgeving, columns van Ronald Giphart & Freek Vonk vind je in KIJK 84 pagina's diepgang met fascinerende wetenschapsverhalen, reportages, het laatste hightechnieuws en de mooiste foto's.

Nu 3 nummers voor € 15 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:03

Hits: 3276

Home and Garden

Home and GardenHome and Garden Genieten van tuinen én het buitenleven. Home and Garden combineert inspiratie en praktische informatie voor alles rond huis, tuin, terras, veranda en serre. In elk nummer verrassende en bijzondere tuinen in verschillende stijlen. Home and Garden is een kleurrijke bron van inspiratie voor iedereen die gelukkig wordt van bloemen en planten. In elk nummer bijzondere tuinen en huizen in verschillende stijlen, praktische én creatieve groenideeën, trends, ontwerpen en tips voor inrichting en styling. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 15 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:01

Hits: 2841

Formule 1

Formule 1Formule 1 Alles over Formule 1 lees je in het blad voor kenners. Met exclusieve colums van Christijan Albers en Mark Webber. Als je echt geen bocht wilt missen, dan lees je natuurlijk FORMULE 1 Race Report: Het grootste en best geïnformeerde Formule 1 blad van Nederland. Formule 1 is de koningsklasse van de autosport, vol snelheid en spektakel.  In Formule1 vind je schitterende fotografie vanaf alle Grand Prix-circuits in de wereld, boeiende interviews, uitgebreide achtergronden en de fraaiste historische verhalen.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 12,50 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 11:00

Hits: 3937

Fiets Actief

Fiets ActiefFiets Actief Het leukste fietsblad van Nederland voor fietsers met een doel voor ogen die naast fietsen ook tijd vrijmaken om van de omgeving te genieten. In elk blad vind je er de mooiste fiets- en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In ieder nummer zitten 2 unieke, uitneembare routekaarten en een knooppuntenroute.  Daarnaast vind je in FietsActief uiteraard veel fiets- en materiaaltests, inspirerende fietsreizen en heel veel tips voor lang en gelukkig fietsen. Het kortlopende abonnement stopt geheel automatisch.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 1516%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 10:57

Hits: 3142

Fiets

FietsFiets Het grootste race en mountainbike magazine van Nederland met iedere maand: Interviews, evenementen, trainings- en voedingstips, wielersport, de nieuwste technieken en accessoires, fietsvakanties, training, voeding en de toerkalender. Al ruim 30 jaar is het race & MTB tijdschrift Fiets dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het tijdschrift Fiets laat je het maximale uit je hobby halen. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 15 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 10:52

Hits: 3206

Delicious

DeliciousDelicious In Delicious vind je alles over eten en koken en alles wat het leven lekker maakt. Met maakbare recepten van vermaarde koks én interviews met spraakmakende foodies. Met restaurants waar je geweest moet zijn, de mooiste keukenspullen, de leukste keukens en de nieuwste producten. Verrassend, maar niet vergezocht. Het korte abonnement loopt automatisch af.

Nu 3 nummers voor € 17,50 16%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 10:50

Hits: 3238

Friesch Dagblad

Friesch DagbladFriesch Dagblad Als lezer van het Friesch Dagblad kiest u voor een christelijke krant met een eigen geluid, voor waarden in het nieuws met extra aandacht voor regionale ontwikkelingen, ook op sportief en cultureel terrein. Abonnees maken gratis gebruik van de webeditie van de krant en profiteren van de vele lezersvoordelen. Ook verkrijgbaar als weekendabonnement.

Nu 6 weken voor € 20 67%

Laatst bijgewerkt op vrijdag 04 maart 2016 10:41

Hits: 2457

Telegraaf Voetbal abonnement + Gratis ELF Seizoensgids 2016

Telegraaf Eredivisie AbonnementTelegraaf Voetbal Abonnement Lees 10 weken lang alles over de start van het nieuwe voetbalseizoen in de Telegraaf met voorbesprekingen, wedstrijdverslagen en de beste voetbal columns + ontvang de ELF Seizoensgids 2016 gratis. Het abonnement stopt automatisch.

Nu 10 weken voor € 35 65% ELF voetbalgids 2014-15

Laatst bijgewerkt op dinsdag 01 maart 2016 11:42

Hits: 3929

Lees meer...

VPRO Gids

VPRO GidsVPRO Gids Neem de proef op de VPRO Gids! Met rubrieken als het dagelijks filmoverzicht, het beste op internet, radio en TV + boeken, muziek, nieuwe media en wetenschap. Lees de gids 10 weken lang voor maar 10 euro en ontvang 31% korting. Het abonnement stopt automatisch. Tijdelijk ook als jaarabonnement inclusief de DVD Koken met van Boven.

Nu 10 weken voor € 10 31%

Laatst bijgewerkt op dinsdag 26 januari 2016 14:54

Hits: 3952

Gratis Keuken Catalogus

Gratis KeukencatalogusGratis Keukencatalogus De keuken van je leven is bij KeukenKampioen ook betaalbaar, want er is altijd een keuken binnen jouw eigen budget én je maakt kans op een iPhone 6. Meer inspiratie nodig? Laat je inspireren en ontvang gratis de keukenbrochure van Bruynzeel Keukens. Voordelig keukenapparatuur inkopen doe je bij Keukenmarkt.

Gratis Keukencatalogusbrochure

Laatst bijgewerkt op donderdag 14 januari 2016 15:54

Hits: 7156

Het Gebruik van de Naaimachine

naaimachine gidsHet Gebruik van de Naaimachine Het is crisis, dus we moeten allemaal bezuinigen. Door zelf je eigen kleding te maken en herstellen kun je flink besparen! Met duidelijke illustraties en kleurrijke stap-voor-stap instructies leert deze praktische naaimachinegids je alle ins en outs van de naaimachine. Van draadspanning tot ritsen inzetten, knoopsgaten maken tot een spoeltje opwinden. Met deze kennis kun je zelf reparaties aan je kleding uitvoeren en natuurlijk creatief je eigen, unieke kledingstukken maken. Nog op zoek naar een goedkope, goede naaimachine? De Naaimachinestore en Blokker hebben geregeld voordelige aanbiedingen naaimachines.

Boeken vanaf € 6,90 gratis verzending vanaf € 20

Laatst bijgewerkt op donderdag 14 januari 2016 12:28

Hits: 2831

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version